zaterdag 16 feb 2019
Stand van zaken! Afdrukken
donderdag 14 februari 2019 08:07

Beste leden van voetbalverenigingen Armada en Obbicht.

De laatste maanden is hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de fusie van beide verenigingen. Namens beide besturen willen wij alvast alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet tot nu toe. Echter, we zijn er nog niet. Wel willen wij jullie alvast informeren over de stand van zaken tot nu toe.

Omstreeks 1 maart moet het fusievoorstel ingediend worden bij de Kamer van Koophandel. Wij vinden het zodoende passen om jullie als ledenover de inhoud van dat voorstel te informeren op woensdag 27 februari om 20:30 uur in de Oos Hoes in Grevenbicht. Alle leden van beide verenigingen zijn van harte welkom. De besturen zullen samen met de leden van de fusiecommissie het opgestelde fusievoorstel doornemen. Indien nodig aangevuld met informatie uit de werkgroepen.

De eerste informatie die we met jullie willen delen is het volgende persbericht dat gisteravond verzonden is.

V.V. Armada en V.V. Obbicht zoeken nieuwe naam als fusieclub

Grevenbicht-Obbicht, 14 februari 2019.

Met ingang van het seizoen 2019-2020 hebben V.V. Armada (opgericht in 1936) uit Grevenbicht en V.V. Obbicht (1924) het voornemen als fusieclub gezamenlijk deel te nemen aan de voetbalcompetitie.

Hoe gaat de nieuwe club heten?
Wat de naam van de fusieclub wordt, is op dit moment nog niet bekend. De fusiecommissie heeft het plan opgevat om inwoners van beide dorpen de gelegenheid te geven om mee te denken over de naam van de nieuwe club. Het indienen van naamsuggesties kan tot en met vrijdag 22 februari 2019 via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Uit alle reacties wordt een top 5 samengesteld. Deze wordt aan de leden voorgelegd tijdens de informatiebijeenkomst gehouden op 27 februari as.. Uiteindelijk bepalen de leden welke naam de nieuwe club gaat voeren.

In de veronderstelling jullie hiermee voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd ,

Namens beide besturen

Caspar Vossen en Niek Wetzels

Agenda:

2. Vaststellen agenda
  3. Tijdspad tot aan de fusie
  4. Fusievoorstel
  5. Mededelingen werkgroepen
  6. Naam nieuwe vereniging
  8. Afsluiting

In Memoriam Huub Genders Afdrukken
woensdag 06 februari 2019 18:08

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat lid Huub Genders is overleden. Huub heeft een tiental jaren gefungeerd als jeugdleider. Hij deed dit met veel overgave en met gevoel voor zijn spelers. Ook bij de jeugdkampen in Zeist, waar Armada toendertijd met de jeugdafdeling geregeld te gast was, was hij steeds als kampleider aangesteld. Dit deed Huub met verve en was aanspreekpunt voor de jeugdleden en de ouders.

Huub was als voetballer meestal actief in het tweede elftal. Dit deed hij met de zelfde inzet als het functioneren als jeugdleider. Hij was ook een moppentapper pur sang. Ondanks zijn ziekte wilde hij alles weten over zijn geliefde Armada. Niet voor niks was hij al 68 jaar lid van onze vereniging. Huub je hebt nu je rust gevonden. Rust in vrede.

Bestuur en leden van V.V. Armada wensen zijn vrouw Fien, familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Rouwbrief Huub Genders

Verkoop 50e editie vasteloavesblaad de Zawpens Afdrukken
woensdag 30 januari 2019 09:22

Volgens goed gebruik heeft de redactie van De Zawpens, het jaarlijks terugkerend vastelaovesblaad vol kolder en sjaele kal, weer een uitgave voorbereid. Sterker, de 50e editie ligt klaar bij de drukker en zal huis-aan-huis te koop aangeboden worden in Grevenbicht, Papenhoven en Schipperskerk. Dit gebeurt op zaterdag 16 februari vanaf 10.00 uur. De opbrengst van dit blad komt ten goede aan het organiseren van activiteiten voor de samenwerkende jeugdafdeling van v.v. Armada/Obbicht.

De opbrengst komt geheel ten goede aan het organiseren van activiteiten voor de voetbaljeugd van Armada/Obbicht.

Namens de voetbalclub alvast hartelijk dank aan alle ondernemers voor hun bijdrage in de vorm van een betaalde advertentie. En natuurlijk ook bij voorbaat alvast hartelijk dank aan allen die dit prachtige vastelaovesbeukske kopen.

Bron: Beeg.nl

Jeugdprins Dave en Jeugdprinses Isa Afdrukken
woensdag 30 januari 2019 08:34

Dit jaar mogen we weer twee hoogheden toevoegen aan het inmiddels ruime bestand aan prinsen en prinsessen binnen Armada! Op zondag 13 januari jl. werden Dave Hochstenbach en Isa Hansen na een spannend loting verkozen tot het jubileum jeugdprinsenpaar van 2019. Dave en Isa voetballen beiden bij de jeugdsamenwerking van V.V. Armada en R.K.V.V. Obbicht. Samen met Prins Rik I en Prinses Maud, Seniorenpaar Bert en Leida en Iërezawpens Tilly zullen ze de jeugd voor gaan tijdens het 44 jarig bestaansfeest van Vastelaoves Vereiniging de Zawpense.

Dave,Isa en alle andere hoogheden namens V.V. Armada van harte gefeliciteerd en eine sjóane vastelaovend!

Bonnail & Body en Kapsalon Kapsones sponsoren Armada dames Afdrukken
maandag 17 december 2018 10:40

Bonnail & Body en Kapsalon Kapsones hebben tijdens de jaarlijkse sinterklaasmiddag van de Armada Dames die nieuwe warmloop shirts gepresenteerd. Esmiralda en Fabienne namens V.V. Armada hartelijk dank!

<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 65